Feriegave til bilturen

Først vil jeg lige understrege, at jeg altså ikke mener at bare fordi det er ferie, så skal børnene absolut have gaver (!).

I næste uge har vi sommerferie og vi skal ud i det ganske danske land. Vi har lejet en bil og kører mod vores DK destination, det er ikke en 5-6 timers tur, men lige under 2 timer. Mine børn er ikke vant til at køre langt med bil (2 timer er langt for os). De undrer sig ofte hvis vi cykler mere end 20 minutter og bil har vi jo ikke, så jeg er spændt. Jeg elsker at overraske dem og lave lidt hyggeligt, så jeg har forberedt en feriepose til dem hver, som de får når vi kører afsted.

Poserne er fra Søstrene Grene (naturligvis og til 11,90.-, de er mindre end normale muleposer og måler ca. 24×33 cm) og i dem er:

Penalhus (Søstrene Grene 14,90.-) og Stabilo tuscher (købt i Føtex hvor de er på tilbud til 39.-)

En opgavebog af forskellig sværhedsgrad til dem hver. (Købt i bladkiosken på Falkoner Allé hvor de har rigtig mange)

Sunde snacks fra Bearnibbles som de begge elsker! (Købt i Søstrene Grene hvor de kun koster 7-8.- posen)

Nogle “find vej” opgaveark (Søstrene Grene 20 stk. i pakken til 11,88.-)

Bilturs Bingo, hvor man kan flytte flappen når man ser enten en ko, et skilt, et flag osv. Tror særligt den bliver et hit.  (Føtex til 20 .-, der er 2 i pakken)

Derudover er også en lille vandleg pumpe som de kan glæde sig til at bruge i ferien, om det så bliver sol eller regn, så skal de nok få dem brugt. (Købt i Føtex til 20.- stk.)

I Søstrene Grene fik jeg også købt ind til, at vi kan male på sten, rigtig hyggelig aktivitet både i solen og indenfor når det regner. Jeg købte også en lak så maling og tusch ikke smitter af.

Alt i alt handler det også om, at jeg vil have de skal hygge sig på bagsædet, slappe af og også kigge ud af vinduet og se hvad der er. Og ikke være begravet i en iPad mens vi passerer det danske land (ihvertfald ikke hele tiden).

Vi er så klar til 3 ugers sommerferie og jeg glæder mig til at være alene i mit lille firkløver.

Håber i får en dejlig sommer, i bil, på cykel, i fly, hjemme, ude eller hvor end i befinder jer i sommerferien.

4 comments / Add your comment below

  1. God ide. Jeg pakker også altid lidt i handskerummet som jeg kan trylle frem på længere ture. Mine børn er vant til at køre landet rundt pga deres bmx men derfor kan turen godt blive lidt kedelig ind imellem og så er det lækkert med små gaver. Jeg vil prøve at fotografere lidt af mine ideer inden vi kører afsted

    1. Små overraskelser undervejs, det er en god idé. Glæder mig til at se hvad du finder på:-)

  2. Ej, hvor er det fint og inspirerende. Jeg ska også have lavet sådan en til min 5-årige, når vi skal rejse igen næste uge. KH Esme

Skriv et svar