Momsterliv: Regnorm og sommertid

 

Hos Momster udgiver bloggerne den 1. i hver måned et indlæg med hvad de har lavet den pågældende dag. Det her er min dagbog fra 1.august 2017…

1.AUGUST 2017

Kl.08.50 Vågner da jeg hører Viggo liste ud af soveværelset. (Børnene har som altid sovet i vores seng:-))

Kl.9:00 Tænder ovnen for at bage koldhævede boller af dejen, som har stået i køleskabet hele natten. (Opskrift af Valdemarsro)

Kl.9.10 Ovnen er varm og vil sætte uret på min mobil, men kan ikke finde den…Viggo den bandit har snuppet den og spiller Pokemon Go inde på sit værelse med sin medsammensvorne lillesøster! (Må ændre koden på min telefon..har jeg ofte tænkt…).

Kl.9.20 Serveres sommerferiemorgenmad for børnene som er Cheerios. De heldige børn får sørme også lov til at se tegnefilm imens og efter de har skændtes lidt over hvem der skal bestemme hvad de skal se, tænder den onde mor for et helt tilfældigt børneprogram på Yousee.

Kl.9.30 Sætter den onde mor sig med en dejlig varm bolle med ost, mmm. Hvem laver kaffe, så jeg ikke skal rejse mig igen?!

Kl.9.40 Sker det utænkelige, at børnene finder på en fælles leg og stille og roligt begynder at tømme hytten for alle puder, tæpper og dyner og bygger et fort inde på Viggos værelse…

Kl.9.42 Far siger farvel og tager på arbejde…(vi er stadig på ferie-”mode”)

Kl.10.20 Leger børnene stadig på værelset. Jeg beder dem pakke en taske, for de skal hjem til deres mormor, mens jeg skal på arbejde. Mormor bor to gader væk og de vil selv gå derhen.

Kl.10.28 Står jeg på gaden og ser dem holde i hånd, mens de kigger sig rigtig godt for når de går over vejen. Jeg er mor-ninja og kan se dem næsten hele vejen:-)

Kl.10.30 Står jeg i badet.

Kl.10.45 Sætter jeg en tøjvask over til at starte om 1 time.

Kl.10.55 Er kaffen ingen ville lave til mig drukket, og jeg smutter afsted.

Kl.11-13.30 Er jeg på arbejde…

Kl.13.35 Ringer jeg til mormor. De er taget på Bellevue Strand…børnene hygger sig og jeg kaster mig på sofaen.

Kl.13.50 Går jeg i vaskekælderen med det tøj der blev færdigt for en halv time siden.

Kl.14 Sætter jeg endnu en vask over og kigger lidt (meget) på Instagram…

KL.14.15 Går jeg i Netto for at handle til aftensmaden.

Kl.15.36 Kommer børn og mormor hjem.

Kl.15.50 Finder Vega en regnorm i gården og erklærer at det er hendes nye kæledyr. Hun er lykkeligt! Jeg synes det klamt. (Død) Regnorm bor nu i en spand hos os…gisp.

Kl.16.15 Kommer mand hjem.

Kl.16.30 Begynder jeg at forberede aftensmaden. Blandet fintskåret salat med gulerødder, blomkål, squash, agurk, spidskål, asparges, friske majs og peberfrugt. Laver en skål til børnene med større stykker grønt, som ikke er blandet. Derudover skal vi have øko basmatiris og en hel kylling i ovn.

Kl.18.05 Står maden klar på bordet og samtidig kommer mormor forbi med pandekager, det havde hun lovet børnene.

Kl.18.30 Spiser børnene pandekager efter at de (selvfølgelig ikke) har spist aftensmad.

Kl.18.50 Er køkkenet ordnet og jeg ligger mig på sengen i håb om, at gøre mig usynlig i fem minutter. Det går ikke…pokkers. Vega kommer ind og leger mørkeleg. Se min Instagram Story…

Kl.19.30 Sker det fantastiske, at min mand pakker børnene ind i regntøj og tager dem ud i regnen. Imens starter jeg på dette indlæg og måske ligger jeg også lidt og stener Instagram…:-)

Kl.21. Kommer familien hjem efter en lang tur til forskellige legepladser. De (forhåbentligt) trætte børn spiser de sidste pandekager. Viggo og Vega sætter sig ved bordet og tegner. Vega laver denne her tegning, som får mit moderhjerte til at banke en ekstra gang.

Kl.21.45 Ligger jeg med Vega i sengen (vores seng), mens jeg venter på at hun falder i søvn. Vi hører på bølgeskvulp fra app’en ”Mindfullnes for børn”.

Kl.22.10 Sover Viggo også (endelig). Puha det bliver svært at komme tilbage til hverdagen helt igen når Viggo starter i 2. klasse den 14.august..

Kl.22.11 Ligger jeg på sofaen med et glas Pepsi og nyder roen…Kan ikke finde ud af om jeg skal se en serie, glo IG, gå i seng…

Kl.22.30 Ligger jeg i min seng og scroller igennem Instagram (what’s new?) og tænker på at der ligger en død regnorm (Vegas kæledyr) i en spand inde i stuen…

Hej hej 1.august.

 

 

 

 

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar