Vores julekort igennem tiden

Jeg elsker, at sende håndskrevne julekort ud til familie og venner, på den gammeldags facon. Og når man kender PostNords leveringstid, så er det ved at være sidste udkald hvis de skal nå frem inden jul. Her er vores julekort de sidste 4 år.

2014

I 2014 fik vi lavet julekort som “photostrips” gennem Social Print Studio. De blev virkelig gode og anderledes pga. formatet, jeg kan virkelig godt anbefale den hjemmeside, selvom det er en amerikansk virksomhed og fragten derfor kan være lidt længere undervejs.

2015

I 2015 var det et sort/hvid billede af mine dengang små børn Viggo og Vega der prydede julekortet. Elsker det billede af dem.

 

2016

I 2016 troede jeg, at jeg skulle tage et sødt billede af børnene med vores køkkentrappe som kulisse, det endte med at det sidste billede jeg tog hvor jeg sagde de måtte fjolle, blev det endelige og lidt sjove julebillede:-)

2017

Sidste år havde jeg ikke forberedt et billede til julekort og var tæt på ikke at gide sende nogle ud, men endte alligevel med at vælge et billede af børnene som jeg ikke er helt vild med, men det er tanken der tæller og de nærmeste fik en hjertevarm julehilsen fra os.

2018

I år har vi også en baby, hvilket har kompliceret fototagning en del, til dels fordi vores baby ikke har været så glad den sidste lange tid, men jeg forsøgte en dag alligevel, men ingen af dem blev gode. Jeg lagde dette på Instagram for at lave sjov med resultatet og flere synes, at det var perfekt og vi skulle bruge netop det “dårlige” resultat. Jeg ved stadig ikke helt, blandt andet fordi det ikke er helt skarpt..hvad synes i, skal jeg droppe det i år?

4 comments / Add your comment below

    1. Ha ha, tak! Vega siger faktisk “jeg er ved at tabe ham”🙈 mens jeg tager billedet. Ps: det gjorde hun ikke!

Skriv et svar